Konstruktør

 
 
 

Brænder du for konstruktion og fashion? Motiveres du af at skabe godt design i den perfekte pasform og er du god til at skabe tekniske målskemaer og sætte tydelige rammer for at sikre, at du og dine kollegaer lykkes?

Magasin søger en dygtig konstruktør til at varetage det overordnede ansvar for konstruktionsprocessen på tværs af vores fire kategorier; hhv. Women, Lingeri, Men og Kids. Vores designteam brænder for mode og lækkert design, og er altid på udkig efter nye muligheder for at udvikle på vores sortiment, både i forhold til produkter og kvaliteter.

Skal du være en del af teamet?

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Vi er kendt for intern karriereudvikling af vores medarbejdere, og søger løbende at dygtiggøre os for at sikre den fortsatte udvikling mod at være ”House of most loved brands” med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands.

Magasins eget brand er i dag repræsenteret i alle kategorier og omsætter for over 250 mio. DKK. Vores brand appellerer til en bred målgruppe og skal være elsket af alle vores kunder for et godt produkt, i en god kvalitet, til en god pris. Vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.

Vi søger en ny kollega som:

 • Er uddannet konstruktør og har nogle års erfaring indenfor området. Gerne erfaring i konstruktion til flere kategorier (women, lingeri, kids, men)
 • Arbejder struktureret, med et godt overblik
 • Udadvendt og holder humøret højt, også i travle perioder
 • God digital forståelse. Superbruger af Illustrator, samt erfaring med at arbejde i Quest, Delogue eller lignende system
 • Kan tale og skrive engelsk
 • Har stor interesse for trends og mode

Som konstruktør bliver du en del af et team, der er ambitiøse omkring design til den enkelte kategori og har en fælles kommerciel interesse for at skabe de bedste kollektioner til den rigtige pris. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores design, pasform og valg af bæredygtige materialer, så det understøtter Magasins ”Love-brand strategi”.

Vi er en del af indkøbsafdelingen og har kontor i Magasin på Kongens Nytorv, hvor vi sidder tæt på vores nærmeste samarbejdspartnere, som er indkøbere, merchandisers og supply chain.

Stærkt design og godt købmandskab

Som konstruktør vil du have ansvaret for at sikre kvaliteten af de styles vi producerer. Dit primære ansvarsområde er at træffe beslutninger i forhold til snit, pasform og mål. Gennem din produktforståelse og din erfaring som konstruktør udarbejder du måleskemaer og gradueringer, ligesom det er dit ansvar at godkende prøverne til produktionen. Konstruktørrollen er meget vigtig i forhold til vores strategi for Magasins eget brand. Det er en relativt nyoprettet stilling, og du vil derfor have stor indflydelse på at forme stillingen. Dine opgaver vil være koncentreret omkring følgende:

 • Konstruktion, udarbejdelse af målskemaer og graduering på tværs af alle kategorier
 • Opmåling, fitting og kommentering af alle prøver, samt tracking af prøvemodtagelsen fra leverandørerne
 • Optegning i Illustrator
 • Vedligeholdelse af diverse manualer og målskemasystem
 • Deltagelse i afleverings- og protomøder
 • Opbygge et tæt og effektivt samarbejde med både leverandører, designere, indkøbere m.fl.
 • Bidrage til konstruktions, design og kvalitetsudviklingen
 • Ad hoc opgaver som eksempelvis claims

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt via vores hjemmeside.

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Arbejdssted:
Kgs. Nytorv