Tekniker

 
 
 

Vi søger en tekniker til vores forretning i Lyngby.

Opgaver og ansvarsområder

Som tekniker i Magasin vil du være en vigtig brik i husets daglige drift. Du vil få en bred kontaktflade til både interne og til eksterne partnere, og du får ansvaret for store som små tekniske opgaver i huset i samarbejde med resten af det tekniske team.

En stor del af jobbet består også af arbejde af varierende karakter som ex. VVS og tømrerarbejde.

Du refererer til forretningens Operations Manager og får en plads i et kompetent Operations team i forretningen, som du kan sparre med.

Stillingen er 37 timer om ugen. 

Dine kvalifikationer

  • Du arbejder struktureret med et overblik, som gør at alle deadlines overholdes.
  • Du kan arbejde selvstædigt.
  • Du trives med et højt tempo og sikrer dig samtidig, at dine kollegaer kan følge med, så I sammen yder branchens bedste service.
  • Du har en baggrund, hvor du har arbejdet med teknik, som elektriker, varmemester eller anden faglig relevans i forhold til jobbet.
  • Du har bred erfaring inden for bygningsdrift/vedligehold.
Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Lyngby