Rekrutteringskonsulent - barselsvikariat

 
 
 

Kan du finde retailbranchens bedste talenter?

Magasin søger en rekrutteringskonsulent til at varetage rekrutteringen af medarbejdere primært til vores backoffice funktioner samt sekundært til vores fysiske forretninger i et barselsvikariat med start i maj 2018.

Opgaver og ansvarsområder

Som rekrutteringskonsulent vil du få ansvaret for rekruttering til alle backoffice afdelinger, herunder indkøb, marketing, e-commerce, økonomi, IT og HR. Herudover skal du deltage i ansættelsen af ca 500 juleassistancer samt hjælpe resten af teamet med rekrutteringer til vores forretninger fra assistancer til Shopmanagers. Du er ansvarlig for hele processen fra sourcing/screening af kandidater, afholdelse af interviews, personprofiler, referencer, tilbagemelding på personanalyser, sparring med den ansættende leder samt den administration, der hører til. Du vil yderligere have ansvaret for opfølgning i onboarding perioden både med medarbejder og leder samt opfølgning på medarbejderes interne karriereønsker via vores successionkoncept.

Dine opgaver vil være koncentreret omkring følgende:

 • Løbende dialog med lederne i de enkelte afdelinger omkring rekrutteringsbehov nu og fremadrettet
 • Løbende sourcing efter kandidater og afholdelse af uforpligtende samtaler
 • Stillingtagen til brug af eksterne medier til jobopslag, samt de enkelte mediers performance
 • Afholdelse af 1. samtaler samt overlevering af kandidater til den ansættende leder
 • Opfølgning på gennemførte rekrutteringsprocesser med både nye medarbejdere og ledere
 • Afholdelse af gruppesamtaler ved rekruttering af juleassistancer til alle vores forretninger
 • Løbende rekrutteringer efter behov til vores fysiske forretninger i hele landet

Vores processer i HR er drevet af det samme høje tempo som resten af vores organisation, og det er derfor vigtigt, at du kender til retailbranchen og de dynamikker den er præget af. Du kan i Magasin forvente et job med meget ansvar og gode muligheder for at præge organisationen via de medarbejdere du finder.

Skal du være en del af teamet?

Vi søger en ny kollega gerne med en akademisk baggrund indenfor HR og erfaring med at håndtere mange rekrutteringer på én gang – eventuelt fra et rekrutteringsbureau eller in house HR afdeling. En stor del af jobbet består i at finde de relevante kandidater, og det er derfor en fordel, hvis du er vant til at bruge LinkedIn i dine rekrutteringsprocesser og kender til at arbejde med elektroniske rekrutteringsværktøjer. Du får kontorplads i Magasin på Kgs. Nytorv, men skal i forbindelse med rekruttering af juleassistancer være forberedt på at arbejde nogle dage fra vores forretninger i hele landet.

Vi søger en rekrutteringskonsulent med følgende egenskaber:

 • Kendskab til at blive målt på dit arbejde, via KPI´er på liggetid, pris pr. kandidat, omsætningshastighed etc.
 • En struktureret tilgang til dit job – Vi har mange rekrutteringer på én gang og skal kunne levere den rette kvalitet til alle områder
 • Erfaring med at løse driftsopgaver uden at miste fokus på din rekrutteringsstrategi
 • Evnen til at håndtere et job med en bred kontaktflade både i- og udenfor organisationen

Som rekrutteringskonsulent, imens vores kollega er på barsel, bliver du en del af et HR team, hvor vi altid har vores forretningsmæssige udvikling i centrum. Vi arbejder konstant på at forbedre vores HR arbejde, så det understøtter Magasins brand og de forventninger vores kunder har. Vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt.

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Tidsbegrænset
 
Tiltrædelse:
01-05-2018
 
Arbejdssted:
Magasin, Kgs. Nytorv