Sales Adviser Herreuniverset

 
 
 

Elsker du Magasin og alt inden for herremode? Så er det dig, vi søger til Men's fashion-universet.

Til vores Men’s fashion-univers i field's søger vi en Sales Adviser, der vil være med på rejsen mod succes. Men’s fashion er en afdeling med både danske og internationale brands indenfor både tøj, sko, og accessories til mænd i alle aldre.

Universet består af lækre brands som Tiger of Sweden, Diesel, Levis og mange flere!

Du skal som Sales Adviser vejlede kunderne, præsentere nye varer og trends, og give vores kunder en ekstra god serviceoplevelse alt sammen på en måde, så kunderne kan mærke, at du er nærværende og vil gøre alt for dem.

 Du har…

  • sans for forskelligheder og er lynhurtig til at zoome dig ind på kundernes behov. Dine kunder elsker dig for din personlige service, ærlige mening og hjælpsomhed.
  • har en stor interesse for mode og trends og udstråler passion for, hvad der rører sig indenfor herremode.
  • fokus på at opnå resultater gennem aktiviteter, salg og ekstraordinære kundeoplevelser, som skaber glade og tilfredse kunder, som kommer igen.
  • allerede sat dig et ambitiøst mål for, hvor mange skjorter, du vil sælge på en dag. Du glæder dig til at klæde dine kunder på fra top til tå og har masser af idéer til, hvilket tilbehør, der sidder lige i skabet.

Det er mindre vigtigt, hvor din salgsevne og erfaring stammer fra. Du må gerne overraske os med en baggrund, vi ikke lige selv havde i tankerne, så længe du kan skabe glade kunder, der kommer tilbage for at få mere af din fremragende service.

Du får…

  • et spændende og ansvarsfyldt job i en fremdriftig virksomhed.
  • personlig sparring og udvikling i samarbejde med din Shop Manager.
  • gode karriere- og udviklingsmuligheder med løbende træning.
  • en alsidig og dynamisk hverdag med mange gode og kompetente kolleger, hvor ikke to dage er ens

Vi ser meget frem til at høre fra dig, og vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet i field's.

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Field's