Sales Adviser Herreuniverset

 
 
 

Er du klar på nye udfordringer i et dynamisk stormagasin som Magasin? Vi søger en ny kollega til Herreuniverset i Magasin, Field's.

Som Sales Adviser i Herreuniverset bliver du en del af et team, der altid elsker at give kunderne unikke shoppeoplevelser, hvor kunderne får lidt mere end forventet.

Universet består at brands som Tiger of Sweden, Selected, Diesel, Levis og mange andre lækre brands.

Dine primære opgaver vil være salg og professionel service samt at sikre, at vore mange kunder bliver inspireret til deres helt nye garderobe!

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.

Vores nye kollega

Du brænder 100% for at sælge, har en god energi og yder en fantastisk service. Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du forstår at sammensætte og strukturere din arbejdsdag
  • Du er en smilende, udadvendt og servicemindet person af natur.
  • Du har evnen til at leve dig ind i kundernes behov og kan herigennem vejlede og inspirere dem til deres valg.
  • Du er et konkurrencemenneske, som arbejder professionelt og går efter målet.
  • Du er ansvarsfuld, struktureret og salgsmotiveret
  • Du har fingeren på pulsen og ved, hvilke trends, der er oppe i tiden.
  • Du er positiv af sind, har humor, og så er du selvfølgelig en god kollega.
  • Du har erfaring inden for detail, gerne herretøj men det er ikke et must.

Udover at sende CV og motiveret ansøgning, er du er også meget velkommen til at sende en film/link på max. 3 minutter, hvor du fortæller om dig selv, og hvorfor du syntes det kunne være spændende at arbejde i Magasin. Dette gøres ved at uploade et link til den social media side din video ligger på (det kunne fx. være youtube), dette link sætter du ind i dit cv. Vi behandler naturligvis alle henvendelser fortroligt og bruger ikke de indsendte filmklip i anden henseende. Du vil som kandidat ikke blive forfordelt i en rekrutterings proces, hvis du har vedhæftet link til en film om dig selv

Vi glæder os til at få en ny medarbejder med på teamet i Field's.

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Field's