Visuel Merchandising

 
 
 

Vil du med på et team af professionelle Visual Merchandisers?

Som Visual Merchandiser i Magasin Aarhus får du en spændende og varieret hverdag, hvor du i samarbejde med de øvrige VM'ere varetager og sikrer et højt visuelt kvalitetsniveau. Du har en kommerciel tilgang til VM-området, og er vant til at arbejde med koncepter og guidelines.

Som VM'er er du sparringspartner for salget. På baggrund af din viden om VM, trends og tendenser skal du udarbejde spændende og indbydende oplæg. Det forventes at du har en høj fashiongrad samt gennemslagskraft da du skal samarbejde med husets ledere.

Du vil få en bred kontaktflade internt og blive en del af et tæt knyttet team, der sætter samarbejde og motivation i højsædet.

Stillingen er 37 timer om ugen fra 7.00-15.00. 

Din person:

  • Du er kreativ, fuld af spændende idéer og ved hvordan du kommer fra idé til virkelighed.
  • Du har en høj fashiongrad, er energisk, udadvendt og kan formidle.
  • Du arbejder selvstændigt, systematisk og formår at styre din egen tid.
  • Du trives med struktur og har stor detaljegrad.
  • Du trives med høj tempo.

Din baggrund:

  • Du er uddannet dekoratør, VM'er eller lignende. 
  • Du har min. et par års erfaring med visuelt arbejde.
  • Du har kendskab til koncept styret butikker.
Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Aarhus