Sales Adviser Dermalogica

 
 
 

 

Vil du med på Magasins team af professionelle købmænd, der brænder for at drive Magasin til fortsat succes, så er jobbet som Sales Adviser for Dermalogica måske noget for dig!

 Dermalogica har eksisteret siden 1983. Det er vokset fra en lille butik i Marina del Rey til i dag at være repræsenteret i næsten 50 lande med hovedkontor i Los Angeles. Visionen for Dermalogica er klar – en produktlinje fri for irritationsfremkaldende ingredienser, der kan fremkalde udbrud (herunder lanolin, SD alkohol, mineralske olier, kunstige farvestoffer og parfumestoffer), og som vil forbedre hudens sundhed.

 Vi søger én person som udviser et højt niveau af service, sætter kunden i centrum og er resultatorienteret Du har et højt energiniveau og ønsker at medvirke til at udvikle og drive vores Dermalogica counter. Stilling på er 22 timer om ugen.

 Du bliver en del af et engageret og professionelt team af medarbejder som alle brænder for branchen. Dine primære opgaver vil være salg og service samt sikre, at vores mange kunder får en unik shopping oplevelse. Derudover vil du også skulle udføre ansigtsbehandlinger.

Stillingen er 20 timer

 Dig:

 Vi forventer, at du som Sales Adviser brænder for at sælge, har en god energi og yder en første klasses service. Derudover bestrider du en række personlige kvalifikationer:

  •  Du er en smilende, udadvendt og servicemindet person af natur.
  • Du har evnen til at leve dig ind i kundernes behov og kan herigennem vejlede og rådgive
  • Du er nytænkende, selvstændig og tager initiativ til salgsfremmende tiltag i afdelingen, der kan bidrage til indtjening og kundetilfredshed.
  • Du er positiv af sind, har humor, og så er du selvfølgelig en god kollega.
  •  

Din baggrund:

 Du er uddannet kosmetolog og har gerne også erfaring med kundebetjening og salg af produkter.

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Arbejdstid:
Deltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Aarhus