Sales Adviser Kids

 
 
 

 Vil du med på Magasins team af professionelle købmænd, der brænder for at drive Magasin til fortsat succes, så er jobbet som Sales Adviser helt sikkert noget for dig!

Som Sales Adviser bliver du en del af et engageret og tempofyldt team af medarbejdere, som arbejder med salg af kendte mærkevarer som Bakito, Hummel, Molo, MIni A Ture, Wheat, Joha og mange andre i vores Kids & Teen afdeling. Dine primære opgaver vil være salg og service samt at sikre, at vore mange kunder får en unik shoppingoplevelse. Du vil få ansvaret for Polo og Tommy Hilfiger og du vil samtidig også få stor indflydelse på Molo og Hummel.

Arbejdstiden er 35 timer ugentlig.

Dine kompetencer:

Vi forventer, at du som Sales Adviser brænder for at sælge, har en et godt drive og yder en første klasses service. Derudover bestrider du en række personlige kvalifikationer:

  • Du er en smilende, udadvendt og servicemindet.
  • Du har evnen til at leve dig ind i kundernes behov og kan herigennem vejlede og inspirere dem til deres valg.
  • Du har fingeren på pulsen og ved, hvilke trends, der er oppe i tiden.
  • Du har en god ordenssans og er ansvarfuld
  • Du er positiv af sind, har humor, og bidrager til et godt arbejdsmiljø

Din baggrund:

  • Du har erfaring fra detail
  • Det er en fordel om du har kendskab til et eller flere af ovenstående mærker

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Deltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Fields