Sales Manager

 
 
 

Er du den Sales Manager, der kan lede os til helt unikke resultater i det spritnye Magasin Aalborg?

Magasin er i konstant vækst, og vi står hele tiden overfor nye spændende tiltag og nyheder. Vi leder efter en Salgschef til det nye magiske Magasin Aalborg, som skal lede og udvikle vores kompetente og servicemindede team af Shop Managers, og det er her, du kommer ind i billedet. Vi søger en engageret og dynamisk Sales Manager med en motiverende personlighed, der kan skabe en performance kultur. Hos os vil du blive en del af et stærkt nyt team med fokus på ledelse og godt købmandsskab, og du vil få frihed til at sætte dit eget præg på forretningens udvikling. Vores forventninger er store, og du vil blive ansat til at samarbejde med en bred portefølje af stærke brands.

Du får...

- En central, taktisk rolle i ledelsen, hvor du vil referere til forretningens Store Manager

- Ansvar for forretningens omsætning

- Personaleansvar for ca. 100 medarbejdere

- Ansvar for den direkte ledelse af Shop Managers

- Ansvar for at optimere sortimentet i samarbejde med Indkøb og Shop Managers

- Ansvar for kontakten til mere end 100 brands.

- Ansvar for at skabe de bedste services til vores kunder igennem vores Personal Shopper, Lingeri Shopper og Beautyshopper.

Det betyder også, at du får en kæmpe berøringsflade med både danske og internationale samarbejdspartnere. Eksempler på disse er: Royal Copenhagen, HAY, Georg Jensen, VIPP, Chanel, Dior, MAC, Clinique, Estee Lauder, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Femilet, Triumph, Les Deux, Wood Wood, NN07, Baum & Pferdgarten, Stine Goya,  InWear, Polo Ralph Lauren, Mads Nørgaard, Magasin Chokolade, Summerbird Organic og Lakrids By Johan Bülow.

Du er ...

- Klar til at tage det overordnede ansvar for den daglige og taktiske ledelse af Magasin Aalborg

- Ambitiøs og parat til at tage din karriere til det næste niveau

- Analytisk stærk og udstyret med en solid forretningsforståelse, som har virksomhedens nøgletal for øje

- En ildsjæl med stor gennemslagskraft

- God til at se og dyrke potentiale i andre

- Stærk i relationen og kan påvise tydelige resultater fra din karriere som leder

- I stand til at vise tydelige resultater som leder og forstår værdibaseret ledelse af ledere via virksomhedens stærke værdier og kultur.

Du har ...

- En baggrund som salgschef, distriktschef, retail manager eller lignende fra detailbranchen

- Bevist, at du er en dygtig leder, og kan dokumentere gode resultater fra dine seneste jobs

- Indgående kendskab til detailhandlen og gerne Magasins produkter

- Gerne en kommerciel uddannelse

- Lyst til at være en synlig leder i hele forretningens åbningstid

- En stærk økonomisk forståelse, som du kan oversætte til en Business Plan, der effektueres klart og tydeligt i hele organisationen gennem dine ledere og medarbejdere

- Fokus på hele husets nøgletal, herunder den videre optimering af profitabiliteten og effektiviteten, og evner samtidigt at bidrage til en stærk kultur

- Sikkert stor erfaring fra et lignende job og ved, hvilke karaktertræk det økonomiske ansvar og de mange sociale relationer kræver.

 

"Som Sales Manager i Magasin er der ikke to dage, der er ens. Tempoet er højt, og der er mange beslutninger, som kræver hurtig action, så det gælder altid om at have det fulde overblik og kunne analysere en situation på stedet."
Fia Ajrulovski, Sales Manager, Magasin du Nord

 

Vi tilbyder desuden ...

- Gode karrieremuligheder

- Attraktiv bonusordning og gode personale rabatter

- Attraktiv pensionsordning

- En løn- og ansættelsespakke, der matcher dine kvalifikationer

- Danmarks bedste arbejdsplads og kolleger

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Nordjylland
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Arbejdssted:
Magasin, Aalborg