Elever 2018

 
 
 

#TraineeElev #DenUltimativeKarriere #UdlevDinDrøm #ServiceITopklasse #MagiskeMagasin

Har du idéen til hvordan du næste år skaber 100.000 kr. mere på bundlinjen hos os?

Drømmer du om at bruge dine købmandsskills i en fashionverden af lækre brands, og har du et særligt talent for at give kunderne en positiv shoppeoplevelse, vil vi gerne byde dig indenfor som trainee/elev i Magasin.

Hos os bliver du en del af et dynamisk team af engagerede og professionelle købmænd, som i fællesskab brænder for at drive Magasin til endnu mere succes.

Vi søger trainees til alle vores 6 forretninger på både Fyn, Sjælland og i Jylland, og du kan blive ansat indenfor fashion, børn, bolig, kosmetik eller food. Vi ansætter først elever til vores nye forretning i Aalborg i 2019.

Og dig?

Du har ambitioner for din fremtid og for Magasins service. Det er dit mål at blive uddannet til at være den allerbedste købmand, og du har de personlige kvaliteter, der skal til:

  • Du er positiv, udadvendt og social
  • Du er engageret og brænder for at gøre ting fuldt ud
  • Du tør gå forrest og komme med dine gode idéer
  • Du er målrettet og salgsmotiveret
  • Du ser en hverdag for dig, hvor trends, mode og kunder er dit hovedfokus
  • Du kan give detailhandlens bedste service
  • Du har som minimum en 2-årig HG, HHX, Student med HG overbygning, EUD Detail eller EUX
  • Du er klar til at starte din karriere i Magasin 1. september 2018

Vi tilbyder:

I Magasin får du et struktureret og udbytterigt traineeforløb på en af Danmarks bedste arbejdspladser. Vi har høje forventninger til dig, og ud fra dine personlige interesser og kompetencer finder vi præcis den afdeling og det brand, der passer bedst til dig.

På den måde får du masser af karrieremuligheder, faglig og personlig udvikling, og under hele din uddannelse bliver du fulgt tæt af en mentor.

Vi er meget ambitiøse på vores elevers vegne, og har de seneste 3 år modtaget priser ved Detailhandlens Fagprøvepris.

Hvis du tror, du er færdig, når du er udlært så er du ikke udlært, men færdig! Vi ser meget gerne, at du har lyst til at blive hos os, efter at du er udlært, og til de trainees, der viser gode resultater, står vi klar med mere uddannelse, der kan føre til job indenfor fx ledelse, indkøb eller marketing.

Og vi vil selvfølgelig heller ikke glemme at fortælle dig, at du får nogle af detailhandlens bedste personalegoder og en løn, der er mere end konkurrencedygtig. 

Om os:

Magasin har stormagasiner på Kgs. Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Aarhus og i 2018 åbner vi i Aalborg. Vi er omkring 1500 medarbejdere, der i fællesskab arbejder for at give vores ca. 20 millioner kunder årligt den bedste shoppeoplevelse. Magasin du Nord er ejet af Debenhams med hovedkvarter i London. Debenhams er Storbritanniens næststørste kæde af stormagasiner og er noteret på børsen i London.

Ansøgning:

Vi er ikke interesseret i en traditionel ansøgning, men vil derimod gerne høre din idé til, hvordan du næste år skaber 100.000 kr. mere på bundlinjen hos os. Send dit CV og din idé med afsæt i vores værdier, som du kan læse mere om på vores hjemmeside. Vær gerne kreativ og send os gerne et link til til en video hvor du præsenterer din ide.

Vi indkalder løbende til casting: Du skal være klar til at performe og vise os, hvad du kan. Det vil du høre mere om, hvis det bliver dig, vi indkalder til casting.

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
Region Sjælland
Region Syddanmark
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Tidsbegrænset