Personal Shopper Women & Men

 
 
 

Vil og kan du vejlede vores modebevidste kunder i Odense til de helt rigtige køb? Kan du skabe den rigtige stemning, og har du ”passion for fashion”?

Til vores stormagasin i Odense søger vi en dygtig Personal Shopper, der kan levere en personlig shoppeoplevelse til både vores mandlige og kvindelige kunder.

Som Personal Shopper fungerer du som kundens personlige rådgiver og assistent. Du skal kunne give kunden en oplevelse af at være i centrum, og du kommer altid velforberedt og præsenterer dine oplæg for kunden.

Du er opdateret på de nyeste trends og tendenser, så du med din ærlige og professionelle viden kan rådgive kunden til de helt rigtige køb.

Du planlægger selv din tid, og styrer kundeaftaler som bookes via magasin.dk. Når du ikke har bookinger, er du på salgsgulvet, hvor du hjælper dine kolleger, og du markedsfører konceptet 'Personal Shopper'.

Du refererer til vores In store Service Concept Manager, og du indgår i et team af i alt 4 Personal Shoppers i Magasin Odense.

Du...

  • er en dygtig sælger både af natur og faglighed
  • har erfaring med opsøgende salg
  • er udadvendt, opsøgende og initiativrig
  • har evt. arbejdet med styling for magasiner, reklamer el. lign.
  • har indlevelsesevne, så du forstår dine kunders ønsker og behov
  • ved, hvad god service er, og du brænder for at give kunderne en unik oplevelse
  • har stor interesse for mode og sammensætning af garderober
  • forstår at afslutte et salg

Vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet i Magasin Odense.

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Syddanmark
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Odense