Sales Adviser Kiehl's

 
 
 


Vil du med på et team af professionelle købmænd, der brænder for at drive Magasin til fortsat succes, så er jobbet som Sales Adviser i Magasin måske noget for dig?

Stillingen
Som Sales Adviser bliver du en del af et engageret og spændende team af medarbejdere, som arbejder med salg af Kiehl's lækre produkter. Dine primære opgaver vil være salg og service, samt at sikre at vore mange kunder får en unik shopping oplevelse. 

Arbejdstiden er 10 timer ugentligt.

Din person
Vi forventer, at du som Sales Adviser besidder en række personlige kvalifikationer:

  • At du er en udadvendt og servicemindet person
  • At du brænder for at sælge og har evnen til at leve dig ind i kundernes behov og herigennem vejlede og inspirere dem til deres valg
  • At du er nytænkende og selv tager initiativ til salgsfremmende tiltag i afdelingen, der kan bidrage til indtjening og kundetilfredshed 
  • At du har fingeren på pulsen og ved, hvilke trends, der er oppe i tiden
  • Og så er du selvfølgelig en god og positiv kollega

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Deltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Rødovre