Sales Adviser Strømper

 
 
 

Vi søger en topprofessionel Sales adviser til Stømpeafdelingen på Kgs. Nytorv. 

Din arbejdsdag

Som Sales Adviser arbejder du primært med salg af Strømper. I forbindelse med salget skal du vejlede kunderne, præsentere nye varer og fortælle om de gode tilbud.

Du bliver en del af et engageret team. I fællesskab sørger I for at give Magasins kunder en oplevelse ud over det sædvanlige, så de får lidt mere, end de forventer. Samtidig skal du holder dit område præsentabelt og indbydende i tråd med Magasins visuelle udtryk.

Stillingen er 37 timer om ugen.

 Vores Sales Adviser

Hvis du kunne tænke dig at blive Sales Adviser i Magasin, er du sikkert en loyal og venlig person med situationsfornemmelse og en engels tålmodighed.

Dine kunder elsker dig for din personlige service, ærlige mening og hjælpsomhed. Du har sans for forskelligheder og er lynhurtig til at zoome dig ind på kundernes behov.

Det er mindre vigtigt, hvor din salgsevne og -erfaring stammer fra - du må gerne overraske os med en baggrund, vi ikke lige selv havde i tankerne, så længe du kan skabe glade kunder, der kommer tilbage for at få mere af din fremragende service.

Vi glæder os til at høre fra dig, så send din ansøgning og CV allerede i dag.

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Kgs. Nytorv