Shop Manager Cosmetics

 
 
 

Du brænder for at gøre en forskel og ved af erfaring, at du er en stærk leder. Du vil med på Magasins team af professionelle købmænd og ledere, der alle brænder for at drive deres område og Magasin til fortsat succes!

Vi søger en Shop Manager til vores cosmetic univers i Magasin Rødovre. Du vil få personale ansvar for 25 medarbejdere.

Som Shop Manager har du det fulde ansvar for afdelingens drift og resultat. Du sætter det afgørende præg på områdets profilering og driver det som din egen forretning. Du har som Manager det fulde ansvar for lager, budget, salgstal, rapportering og personale herunder at udvikle og træne dine medarbejdere frem til succes.

Du refererer til Magasins Sales Manager og får en afgørende plads i en stærk ledergruppe bestående af 5 ledere, hvor der sparres, og du har mulighed for at sætte dit fingeraftryk på Magasins fremtid.

Du bliver i dagligdagen bakket op af stærke interne teams af professionelle samarbejdspartnere herunder bl.a. Indkøb, Visual Merchandising, Human Resource, Marketing og Operation, og du vil være i tæt dialog med vores indkøbsafdeling omkring sortimentet, events og optimering af shoppen.

Dine kvalifikationer:

Du har et stort overblik og er konstant på forkant med nye tendenser, samt udviklingen indenfor branchen. Du ved, hvad der rykker, tager hurtig action og skaber resultater. Du arbejder med et højt tempo men ikke hurtigere end, at du altid har stort fokus på dine medarbejdere. Du er drevet af at lede samt motivere og gør det med et stort drive. Du har en solid forretningsmæssig forståelse og er økonomisk og analytisk stærk.

  • Du har et stort kendskab til retail branchen og kan dokumentere gode resultater
  • Du har flere års leder erfaring med salgsledelse samt gerne erfaring med større teams og kan kommunikere på alle organisationsniveauer
  • Du har det store overblik, arbejder med et stort drive og er resultatorienteret
  • Du kan skabe resultater gennem motivation og begejstring
  • Du er udadvendt, innovativ og action orienteret
  • Du har en god købmandsforståelse med analytisk tilgang
  • Det er en fordel om du har kendskab til Beauty området fra tidligere og kender leverandørerne på markedet

Er ovenstående en beskrivelse af dig og de udfordringer, du søger, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Rødovre