Juleassistance til underholdning af børn

 
 
 

Juleassistance til underholdning af børn

Skal du være med til at gøre julen helt speciel for Magasins yngste kunder?

Magasin søger i år en underholdende og kreativ person til vores forretning i Lyngby. Der er tale om en stilling, hvor du selvstændigt står for underholdning af vores yngste kunder, og i samarbejde med Magasins eventteam vil du udarbejde spændende aktiviteter for børn.

Som juleassistance bliver du en del af en travl arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for at udvise ansvar, initiativ og god pædagogisk forståelse. Du skal være forberedt på en hverdag fyldt med tempo, glade børn og følgende opgaver:

•Kreative lege med børn

•Opstilling og nedtagning af udstyr til aktiviteter

•Uddeling af materiale i butikken

Hvem leder vi efter?

Vi søger en juleassistance med et højt energiniveau og evne til at bevare overblikket, selv når der er rigtigt travlt. Du skal være kreativ, kunne skabe en god stemning, være serviceorienteret, positiv, selvstændig og klar til at yde en fantastisk service for vores yngste kunder. Derfor er det også vigtigt for os, at du er klar på at påtage dig enhver type opgave, således at alle vores kunder får den service, de forventer af Magasin.

Du skal have erfaring med pædagogisk arbejde, optræden foran mange mennesker eller skuespil fra et tidligere job. Og så skal du have lyst til at gøre en forskel for vores yngste kunder.

Ansættelsesperioden vil være fra d. 1 til d. 23. december og arbejdstiden vil være alle weekender i den nævnte periode:

Fredage kl. 14-19

Lørdage kl. 11-16

Søndage kl. 11-16

Lyder det som noget for dig?

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Stillingen bliver besat via gruppeinterviews, og det er vigtigt, at du kan fremsende en ren børneattest.

 

 

 

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
Region Midtjylland
 
Arbejdstid:
Projektansættelse
 
Jobtype:
Tidsbegrænset
 
Tiltrædelse:
18-11-2017
 
Arbejdssted:
Lyngby