Juleassistancer 2017

 
 
 

Juleassistancer til Magasin

Vi søger flere hundrede energiske og super servicemindede juleassistancer, som vil hjælpe os med at give verdens bedste kunder en juleoplevelse ud over det forventede. Vi har brug for både fuldtids- og deltidsassistancer til alle vores afdelinger og forretninger. Du kan blive juleassistance indenfor salg, drift og indpakning.

Lyder det som noget for dig? Så vil vi gerne se en kort film eller en ansøgning, hvor du fortæller os, hvem du er, og hvad du kan gøre for vores kunder.

Du kan forvente at høre fra os i perioden ultimo september til medio december.

I København holder vi løbende casting, i Aarhus holder vi castings d. 25+26. oktober og i Odense holder vi castings d. 24. oktober.

Vil du inspireres, se med her

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
Region Syddanmark
Region Midtjylland
 
Arbejdstid:
Projektansættelse
 
Jobtype:
Tidsbegrænset
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Alle forretninger