Sales Adviser til Herre- og Damesko

 
 
 

Vi søger en Sales Adviser til Herre- og Damesko til vores Stormagasin i Fields

Din arbejdsdag

Som Sales Adviser arbejder du primært med salg af lækre herre- og damesko af mærker fra blandt andet Billi Bi, Vagabond, Sofie Schnoor, New Balance og Lloyd. I forbindelse med salget skal du vejlede kunderne, præsentere nye varer og fortælle om de gode tilbud. Udover salg vil der også være betjening af kunder fra servicekassen i forretningen hvorfra der blandt andet oprettes Magasinkort mm.

Du får medansvar for egne mærker, hvilket indebærer, at du holder dit område præsentabelt og indbydende i tråd med Magasins visuelle udtryk.

Du bliver en del af et engageret team som i fællesskab sørger for at give Magasins kunder en oplevelse ud over det sædvanlige, så de får lidt mere, end de forventer.

Stillingen er 30 timer om ugen.

 

Vores Sales Adviser

Hvis du kunne tænke dig at blive Sales Adviser i Magasin, er du sikkert en loyal og venlig person med situationsfornemmelse og en engels tålmodighed. 

Dine kunder elsker dig for din personlige service, ærlige mening og hjælpsomhed. Du har sans for forskelligheder og er lynhurtig til at zoome dig ind på kundernes behov.

Erfaring med salg af sko vil være en fordel, men du må gerne overraske os med en baggrund, vi ikke lige selv havde i tankerne, så længe du kan skabe glade kunder, der kommer tilbage for at få mere af din fremragende service.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Vælg afdeling i menuen til højre for at søge denne stilling >>

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Afdeling:
Shoes Mens
Shoes Women
 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Deltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Fields