Sales Adviser til Mens Exclusive

 
 
 

Sales Adviser Mens Exclusive

Vi søger en Sales Adviser til Mens Exclusive i vores univers i Lyngby. Afdelingen har mærker som Brun & Stengade og Magasins egne mærker som M*Casual, M*Design og M*Shirts.

Udover at have fokus på salg og service samt give Magasins kunder en unik shoppeoplevelse, bliver din primære opgave at sætte dit særlige præg på salg af herre skjorter og herre strik.

Stillingen er på 30 timer om ugen.

Dine Kvalifikationer:

Vi forventer, at du som Sales Adviser brænder for at Sælge, har en et godt drive og yder en første klasses service. Derudover bestrider du en række personlige kvalifikationer:

  • Du er en smilende, udadvendt og servicemindet
  • Du formår at bygge relationer til vores mange stamkunder
  • Du er ansvarsfuld og selvkørende
  • Du har evnen til at leve dig ind i kundernes behov og kan herigennem vejlede og inspirere dem til deres valg
  • Du er nytænkende, selvstændig og tager initiativ til salgsfremmende tiltag i afdelingen, der kan bidrage til indtjening og kundetilfredshed.
  • Du har en god ordenssans oget godt overblik

Din baggrund:

  • Du har erfaring med salg af mærkevarer
  • Du har kendskab til VM og vant til at arbejde med koncepter

 

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Deltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Lyngby