Driftmedarbejder til damefashion

 
 
 

Vi søger en effektiv driftmedarbejder til vores damefashion i Magasin Lyngby

Du bliver en del af et driftteam, som tilsammen skal varetage driftopgaverne i afdelingen. Opgaverne vil primært bastå i vareopfyldning, lagerstyring, statusoptællinger og prismærkning i butikken.

Vi søger en medarbejder som er organiseret og har styr på detaljerne, men som samtidig kan lide at arbejde i et tempofyldt miljø. Du skal kunne planlægge din egen tid, og være proaktiv så statusoptællinger bliver planlagt og forberedt optimalt.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen og arbejdstiden vil primært ligge i tidsrummer mandag-fredag 7-15 samt weekendarbejde hver 3. weekend.

 

Erfaring fra en lignende stilling vil være en fordel, men vi hører også fra dig hvis du har anden erfaring eller blot mener du er den rette kandidat til stillingen. Vigtigst af alt er, at du har en positiv attitude, en stærk holdånd og at du brænder for at være en del af en arbejdsplads hvor vi sammen arbejder for at skabe gode resultater.

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Lyngby