Magasin Aalborg

 
 
 

Elsker du Magasin? Så er det dig vi søger!

Du får nu en unik mulighed for at være med fra start, når Magasin i 2018 igen skal give Aalborgs kunder en shoppeoplevelse ud over det forventede.

Magasin kommer til Aalborg og åbner dermed forretning nummer 7. Vi glæder os helt vildt til at slå dørene op til et inspirerende shoppe univers af internationale brands, et væld af servicekoncepter og fantastiske medarbejdere, som hver dag vil give vores kunder mere end forventet.

Vi søger passionerede og engagerede medarbejdere og ledere med en positiv attitude, som vil være med på rejsen mod succes. Har du en stor drøm om at være med til at påvirke og få indflydelse på visionen om at være et af Europas mest succesfulde stormagasiner inden for mode og design i Aalborg?

Så skal du være en del af holdet…

Kan du give vores kunder en shoppeoplevelse ud over det forventede? Er du kendt for at levere gode salgsresultater? Kender du til vigtigheden af godt købmandskab? Så er jobbet som Sales Adviser, Brand Ambassador eller assistance nok lige noget for dig?

Har du en baggrund som Butikschef, Store Manager, Retail Manager eller Salgschef fra detailbranchen? Er du en virkelig dygtig leder med en stærk økonomisk forståelse? Er du kendt for at have fokus på udvikling og motivering af dine medarbejdere og skabe ekstraordinære resultater? Så er jobbet som Shop- eller Sales Manager måske noget for dig?

Hvad enten du drømmer om at være en del af forretningsledelsen, blive årets sælger eller levere den sublime oplevelse til vores kunder, så kan du allerede nu ansøge og sende os dit CV, hvor du skriver om dine karriere ønsker i Magasin. Vi søger medarbejdere til både fuldtid og deltidsstillinger. Vi sender måske allerede video link til dig i starten af det nye år!

Har du spørgsmål, kan du sende en mail til hr@magasin.dk

Vi ser meget frem til at høre fra vores mulige nye fremtidige kolleger!

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning.
Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.
Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 
Region:
Region Hovedstaden
 
Arbejdstid:
Heltid
 
Jobtype:
Fast
 
Tiltrædelse:
Efter aftale
 
Arbejdssted:
Aalborg